Η ΦΡΑΓΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ διαρκώς επιθυμεί να εντάσσει στο δυναμικό της Δικηγόρους, προκειμένου να απασχοληθούν στον τομέα ανάκτησης απαιτήσεων τραπεζικών και εταιρικών πελατών της καθώς και να αναλάβουν τη δυναμική διαχείριση και εποπτεία υφιστάμενων και νέων συνεργασιών της εταιρίας. Η Εταιρία προσφέρει άψογο επαγγελματικό περιβάλλον, άριστη συνεργασία, προοπτική εξέλιξης και αμοιβή αντίστοιχη των απαιτήσεων. Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην ομάδα μας , μπορείτε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα καθώς και όποιο άλλο έγγραφο πιστεύετε οτι μπορεί να βοηθήσει την αίτηση σας σε αυτήν την φόρμα

Αποστέλλοντας το βιογραφικό σας ή και οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό έγγραφο αποδέχεστε και συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απο την εταιρεία μας, η οποία είναι απαραίτητη για την αξιολόγηση της αίτησής σας.
Πριν μας στείλετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω πληροφορίες σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των Υποψηφίων (Candidate Privacy Policy) της εταιρίας μας, όπου περιγράφονται οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.